Teatrul Naţional Craiova introduce N A V E T A C U L T U R A L Ă

Divertisment

Teatrul Naţional „Marin Sorescu” Craiova, prestigioasa instituţie de cultură din Oltenia, vine în întâmpinarea iubitorilor de teatru din afara Craiovei şi lansează proiectul „NAVETA CULTURALĂ”.

În primă fază, publicul ţintă este reprezentat de consumatorii de teatru din Bucureşti, însă în scurt timp N A V E T A C U L T U R A L Ă va fi introdusă şi pentru oraşele din regiunea Olteniei (Calafat. Drobeta-Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgu Jiu etc).

Primul modul cuprinde 4 călătorii/experienţe, toate sâmbăta, după cum urmează:

SÂMBĂTĂ, 7 martie 2020 – RADIO de Eric Bogosian / regia Bobi Pricop

SÂMBĂTĂ, 28 martie 2020 – CASA CU SURICATE de David Drabek / regia Radu Afrim

SÂMBĂTĂ, 4 aprilie 2020 – OPERAŢIUNEA MARTE de Alexa Băcanu / regia Dragoş Alexandru Muşoiu

SÂMBĂTĂ, 11 aprilie 2020 – PREMIERĂ – VĂRUL SHAKESPEARE de Marin Sorescu / regia Radu Boroianu

Pentru cei 49 de spectatori/călători, spectacolul va începe o dată cu urcarea în autocar şi se va fi terminat seara târziu, la întoarcerea în Bucureşti.

Plecarea se va face la prânz din #Bucureşti, TNB (din faţa Sălii Studio), ora 12,30. Întoarcerea va fi după spectacol, în acelaşi loc.

Există un număr limitat de bilete – câte 49 locuri pentru fiecare SPECTACOL / CĂLĂTORIE, iar biletele sunt deja online pe platforma de bilete online a teatrului:

RADIO: https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/778

CASA CU SURICATE: https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/780

OPERAŢIUNEA MARTE: https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/779

VĂRUL SHAKESPEARE: PREMIERĂ! https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/787

AUTOCAR + TUR GHIDAT ÎN TEATRU + SPECTACOL + ÎNTÂLNIRE CU ARTIŞTII CRAIOVENI = NAVETA CULTURALĂ

Mai multe despre spectacolul RADIO găsiţi aici: * Radio * regia Bobi Pricop
„Vreau să vă aud. Ce-aveţi de gând să faceţi pentru ţara asta. Aici. La Radio. Night Talk. Ultima noastră scăpare. Oamenii nu mai ştiu să vorbescă unii cu alţii.”

Mai multe despre spectacolul CASA CU SURICATE găsiţi aici: Casa cu suricate – regia Radu Afrim –

Într-o casă plină cu suricate, pe lângă păsări sabot şi o cârţiţă moartă, vieţuiesc trei surori. Sora cea mică este bântuită de amintirea unei mame nebune şi nu a mai părăsit suricatele de un an de la moartea subită a tatălui. Cea MARE s-a cuibărit în faţa televizorului şi a mâncat până la imobilizare. Sora mijlocie este singura care munceşte pentru a întreţine casa cu suricate.

Peste tot şi toate guvernează spiritul unui fake Budha. Fetele sunt captive în acest univers extravagant. Trei bărbaţi apar în viaţa lor şi le zbuciumă existenţa.

Mai multe despre spectacolul OPERAŢIUNEA MARTE: https://tncms.ro/spectacole/operatiunea-marte/

În 2013, o companie europeană a lansat un apel pentru potenţiali colonizatori ai planetei Marte, a selectat 100 de candidaţi şi a început să îi testeze şi să îi pregătească pentru misiunea care e programată pentru anul 2024.

Spectacolul se concentrează pe etapele finale ale acestui proces de selecţie, începând din punctul în care ultimii 12 candidaţi îşi dispută câte unul dintre cele patru locuri disponibile în această călătorie fără retur. Totul ia forma unui reality show în cadrul căruia astronauţii aspiranţi devin staruri atipice, iar fiecare detaliu al vieţilor lor ajunge sub microscopul interesului public.

Mai multe despre spectacolul VĂRUL SHAKESPEARE: ÎN CURÂND

Vă aşteptăm să ne fiţi alături în acest SPECTACOL / CĂLĂTORIE!

Pentru mai multe informaţii: navetaculturala@tncms.ro / 0351.881.000.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns