S-a încheiat perioada de depunere a proiectelor de Bugetare Participativă

Social

Etapa de depunere a proiectelor s-a încheiat, vă mulțumim pentru implicare! Urmează evaluarea proiectelor de către comisia desemnată în acest sens. Lista cu proiectele eligibile și cele respinse va fi publicată, conform calendarului, pe 20 decembrie.

Iniţiativa de Bugetare participativă are ca principal scop implicarea cetățenilor municipiului Craiova într-un proces democratic de deliberare și decizie pentru stabilirea modalității optime de cheltuire a unei părți din bugetul local. Procesul presupune asumarea de către cetăţeni a unui rol de participant activ în definirea şi abordarea problemelor comunităţii din care fac parte. Cum se votează un proiect?Votarea proiectelor se va realiza in perioada stabilita prin intermediul platformei online craiova.decid.ro. Fiecare persoana inregistrata pe platforma online va avea posibilitatea de a vota un singur proiect din fiecare categorie. CALENDARUL CAMPANIEI

1 noiembrie – 1 decembrie: perioada de depunere a proiectelor;

2 decembrie – 20 decembrie: perioada în care Comisia de evaluare a proiectelor;

20 decembrie: data publicării listei cu proiecte eligibile și respinse;

23 decembrie – 23 ianuarie: perioada în care cetăţenii vor vota proiectele eligibile;

24 ianuarie: data publicării listei finale cu proiecte câștigătoare. Mai multe informații, precum și regulamentul complet al programului, le puteți găsi pe platforma craiova.decid.ro.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns