Lara Fabian, pentru prima data la Craiova

Social

Celebra soprană Lara Fabian va susţine un spectacol-eveniment la Sala Polivalentă din Craiova, în data de 17 noiembrie 2019. Evenimentul mult aşteptat de craioveni face parte din ediţia a XVI-a a Festivalului Internaţional „Elena Teodorini” organizat de Opera Română Craiova.

Spectacol-eveniment pentru publicul craiovean
Lara Fabian, artista ale cărei performanţe live transmit o emoţie rar întâlnită într-o sală de spectacol, a pregătit spectacolul-eveniment „Pop Opera” special pentru publicul craiovean.

La Sala Polivalentă din Craiova, iubitorii muzicii vor putea savura un altfel de concert Lara Fabian, pentru care faimoasa interpretă a selectat cele mai frumoase piese interpretate în cei peste 30 de ani de carieră muzicală.

Tenorul Bogdan Mihai, invitatul Larei Fabian
Un moment special al spectacolului din Craiova îl reprezintă duetul cu tenorul român Bogdan Mihai, invitatul special al Larei Fabian. Calităţile sale muzicale i-au deschis porţile marilor teatre de operă, printre care: Opera de Stat din Stuttgart, Opera Germană din Berlin, Teatrul Chatelet şi Teatrul Champs Elysees din Paris, Opera din Montreal, Dubai Opera House, Teatrul Verdi din Trieste, Teatrul Bolshoi din Moscova.

Cinci săptămâni de sărbătoare a muzicii
Evenimentul muzical „Pop Opera” face parte din cea de-a XVI-a ediţie a Festivalului Internaţional „Elena Teodorini” organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova şi al Consiliului Local Municipal. Ediţia din acest an a festivalului, cuprinzând spectacole susţinute pe scene din Craiova, Râmnicu-Vâlcea şi Bucureşti, va avea loc în perioada 8 octombrie şi 17 noiembrie 2019.

Spectacolul-eveniment susţinut de Lara Fabian pe 17 noiembrie 2019, la Sala Polivalentă, va fi punctul culminant al festivalului conceput ca o punte către lumea muzicală internaţională şi o modalitate de a face cunoscută activitatea lirică din Craiova.

Biletele pentru spectacolul-eveniment „Pop Opera” vor fi puse în vânzare la 19 august 2019.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns