START la depunerea de adeziuni pentru Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret al Municipiului Craiova

Social

Prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Craiova nr. 368/2019, a fost înființat Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret al Municipiului Craiova și a fost aprobat Regulamentul de Organizare și Funcționare al acestei structuri.

Scopul Consiliului este acela de a stimula participarea tinerilor la eleborarea, promovarea și realizarea politicilor în domeniul tineretului la nivel local.

Toate structurile de tineret care îndeplinesc condițiile prevăzute în Regulamentul de Organizare și Funcționare al CCPT sunt invitate să completeze cererea de adeziune disponibilă pe site-ul primăriei www.primariacraiova.ro, la rubrica destinată Consiliului, însoțită de documentele doveditoare îndeplinirii condiţiilor prevăzute la art. 6.

Cererile se depun la Centrul de Informare pentru Cetățeni din str. A.I. Cuza nr. 7.

Data limită pentru depunerea documentelor în vederea constituirii primei componenţe a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret al Municipiului Craiova este vineri, 11 octombrie 2019, ora 16ºº. Cererile de adeziune și documentele ce le însoțesc, depuse ulterior acestei date, vor fi supuse aprobării CCPT Craiova după constituirea acestuia, conform art. 7 din Regulamentul de Organizare și Funcționare al acestei structuri.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail: relatiicupublicul@primariacraiova.ro.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns