Craiova în finala competiției pentru titlul de Capitală a Tineretului 2020 – 2021

Divertisment

În data de 1 august, Guvernanța programului Capitala Tineretului din România a anunțat oficial rezultatele evaluării formularelor de candidatură din Runda I. Municipiul Craiova este în finala competiției alături de Municipiul Constanța, iar pe această cale dorim să le mulțumim membrilor juriului pentru feedback-ul pozitiv oferit și totodată pentru propunerile formulate în vederea îmbunătățirii candidaturii.

Conceptul #UPtoYOUth își propune să aducă în prim plan tinerii prin implicarea activă a acestora în viața comunității. Prin această construcție ne dorim să dezvoltăm proactivitatea tinerilor din comunitatea craioveană, acest “YOU” din UPtoYOUth având rolul de a spori gradul de constientizare al tinerilor asupra faptului că, dezvoltarea comunității “Depinde de tineri, depinde de TINE”.

Grupul de Inițiativă – Craiova Capitala Tineretului din România 2020-2021, format din peste 40 de organizații de și pentru tineret își propune ca alături de reprezentanții Primăriei Municipiului Craiova să realizeze în următoarele două luni de zile o candidatură completă și complexă, prin intermediul căreia să devenim  Capitala Tineretului din România.

 Pe această cale dorim să le urăm mult succes omologilor  noștri de la Constanța și sperăm ca această compețitie să fie benefică pentru dezvoltarea de inițiative și proiecte inovative menite să dezvolte sectorul de tineret din ambele orașe.

“Țin să le mulțumesc tinerilor pentru spiritul de inițiativă de care au dat dovadă în vederea realizării documentației privind candidatura Municipiului Craiova pentru titlul de Capitală a Tineretului din România 2020 – 2021 și consider că Administrația pe care o reprezint în calitate de Primar a reușit să demonstreze faptul că suntem foarte preocupați de dezvoltarea sectorului de tineret al orașului. Suntem în finala competiției și ne propunem să fim din ce în ce mai aproape de tineri. Ne dorim să susținem toate inițiativele de dezvoltare ale tinerilor pentru a transforma municipiul Craiova într-un oraș care pune în prim plan tinerii din comunitate.” – a declarat domnul Primar al Municipiului Craiova, Mihail GENOIU.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns